Algemene informatie

Voor informatie over onze cursussen / workshops kunt u in het hoofdmenu klikken op aanbod van één van onze doelgroepen. U krijgt dan een uitrolmenu waaruit u uw keuze kunt maken. Onze cursussen worden gegeven op verschillende locaties in de gemeente Hulst en deze staan vermeld bij de betreffende cursus.

Voor telefonische informatie kunt u bellen van maandag t/m donderdag, van 9.00-14.00 uur naar:
Tel. 0114-320686

U kunt ook mailen via de link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven dient te gebeuren door te klikken op de knop Inschrijven van de betreffende cursus. Deze knop vindt u op onze website steeds onderaan bij de cursusinfo. U komt dan op het inschrijfformulier terecht. Vul het inschrijfformulier volledig in. U kunt dan ook meteen betalen via iDeal. 

Vindt u het lastig om online in te schrijven, dan kunt u naar ons kantoor in Den Dullaert komen voor hulp bij het inschrijven en betalen. De betaling wordt dan via de Pinautomaat voldaan.

Let op!

Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 1 week voor de start van de cursus.

Op basis van het minimum aantal inschrijvingen wordt bepaald of de cursus kan doorgaan. Uw tijdige inschrijving kan daarvoor bepalend zijn. Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van de aard van de cursus. 

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 

Wij bieden creatieve cursussen aan
voor jeugd en volwassenen

© 2021 Kreatieve Vorming Hulst.
Gemaakt door RW Sites.