Corona

UPDATE NIEUWE MAATREGELEN

Beste cursisten, 

U heeft reeds ingeschreven voor een cursus. Het is geen optie om gemiste lessen door te schuiven en met de lessen door te gaan in de grote vakantie. 

Wij maken een nieuwe planning voor de maanden mei en juni. De lessen (her)starten na de meivakantie. De lessen worden gegeven tot de reguliere datum waarop de grote vakantie begint. De lessen die zijn vervallen vanwege Corona, krijgt u gerestitueerd. Mocht de situatie zo zijn, dat er door een verslechtering van de Coronasituatie, opnieuw lessen moeten vervallen, dan worden ook deze lessen gerestitueerd. U loopt dus geen financieel risico!

Wij illustreren dit met het volgende voorbeeld:

U heeft ingeschreven voor 15 lessen keramiek. Er kunnen nog maar 7 lessen gegeven worden tot de grote vakantie. Dan krijgt u het bedrag van 8 lessen terug. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Maar ook als u heeft afgewacht om in te schrijven, hoopt de Kreatieve Vorming u alsnog in mei of juni te begroeten. Er worden veel korte workshops ingeroosterd in deze twee maanden. Dan kunt u eens proeven aan een cursus of workshop en kijken of het iets voor u is. Als we dan hopelijk in september weer normaal kunnen starten, weet u wat u leuk vindt en kunt u in september verder met uw creatieve bezigheden. De Kreatieve Vorming hoopt u ook dan weer te zien. Wij houden u ook per mail en via de website op de hoogte van de ontwikkelingen.

In augustus komt het nieuwe cursusboekje uit. Met een positief gemoed plannen we een volledig cursus- en workshopprogramma. Hopelijk vindt u daarin nieuwe inspiratie om in september weer deel te nemen aan een cursus van de Kreatieve Vorming.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Kreatieve Vorming Hulst


Het kantoor is tijdens de lockdown periode gesloten, wij zijn enkel per mail bereikbaar  →  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

  • Laatste nieuws
  • Cadeaubon
  • In gesprek met ...
  • Vacature
  • Corona
  • Lesrooster­wijzigingen
Wij bieden creatieve cursussen aan
voor jeugd en volwassenen

© 2021 Kreatieve Vorming Hulst.
Gemaakt door RW Sites.