Teken- en Schilderen atelier

Docent(e) : Martijn Tharner
Locatie : Den Dullaert, Hulst

Iedereen kan schilderen, maar misschien is het niveau waarop u schildert met het aanleren van een paar technieken te verhogen. Uw werk wordt mooier, sprekender, de verhoudingen zijn juister en de kleurkeuze kan meer weloverwogen worden gedaan. Het samenzijn met andere cursisten en het bekijken van elkaars werk, zijn heel leerzaam en kunnen uw visie op uw eigen werk positief beïnvloeden. Hebt u nog nooit eerder geschilderd, maar zou u de eerste stappen willen zetten op de weg die Vincent van Gogh u ooit is voorgegaan, dan nodigen wij u van harte uit.

Verschillende technieken en het gebruik van diverse materialen komen aan bod: olieverf, plakkaatverf, acrylverf, (kleur)potlood, krijt, inkt, bister en eventuele druktechnieken en collage. Het is een uitgebreid aanbod, waarmee u kunt kennismaken zodat u kunt kijken wat het beste aansluit bij uw wensen of uw werk. De onderwerpen kunt u zelf bedenken en de cursus is geschikt voor beginners zowel als voor gevorderden. Juist deze mix van vaardigheden is interessant. De docent heeft voor al uw vragen een oplossing en brengt u graag een stap verder.

De prijs van deze cursus is excl. materiaal, mocht u geen eigen materiaal hebben dan kan de docent u daarover meer uitleg geven.


dinsdag 19.30 - 21.30
Vanaf 11 mei, 5 lessen
€ 48,-excl. materiaal
Wij bieden creatieve cursussen aan
voor jeugd en volwassenen

© 2021 Kreatieve Vorming Hulst.
Gemaakt door RW Sites.