Kreatieve Vorming Hulst

Aquarel

Kinderatelier4

keramiek8

TekenenSchilderen5

Toneel

de drager vantoortelboom

Cursusjaar 2018-2019

Online cursus "Een verhaal schrijven"

Docent: Jan Vantoortelboom
 

In 2011 debuteerde Jan Vantoortelboom met de bekroonde roman "De verzonken jongen". Het boek won De Bronzen Uil 2011, de Prijs Letterkunde West-Vlaanderen 2012, en stond op de shortlist voor de Zeeuwse Boekenprijs 2011. In 2014 verscheen Meester Mitraillette. Het werd door het boekenpanel van DWDD uitgeroepen tot boek van de maand. "De man die haast had" verscheen op 26 februari 2015, ook als luisterboek door Jan zelf ingelezen. Het won de Zeeuwse Boekenprijs 2015. In juni 2017 verscheen zijn laatste roman “De Drager”.

De droom om ooit een afgewerkte roman of een verhaal te schrijven en te publiceren blijft voor de meesten onbereikbaar. Deze online cursus voor beginners richt zich op de gemotiveerde aspirant-schrijvers die hun kennis over de vier pijlers van fictie (1. personage, 2. locatie, 3. dialoog en 4. conflict) willen verdiepen en in de praktijk leren gebruiken om daarmee de kans op de verwezenlijking van hun droom te vergroten. Aan de hand van 4 opdrachten, gespreid over 6 weken, gaat u aan de slag en zal uw werk door schrijver Jan Vantoortelboom in detail worden gelezen en van adviezen voorzien. De cursus is volledig digitaal. Dat betekent dat u kunt schrijven op de tijdstippen dat het u uitkomt. Als u klaar bent met de opdracht stuurt u die via email naar Jan Vantoortelboom.
U krijgt binnen een week feedback op uw geschreven tekst.
Omdat schrijven een uiterst persoonlijke aangelegenheid is en omdat vaak emotionele drempels moeten worden genomen, schaamte overwonnen en zelfvertrouwen opgekrikt wordt uw tekst alleen door Jan Vantoortelboom gelezen en niet beschikbaar gesteld aan andere cursisten.

KCV36   De prijs voor deze cursus bedraagt €160,-.

Contact

Bezoekadres:

Stichting Kreatieve Vorming Hulst
Sportlaan 24, 4561 KZ Hulst
T. 0114 - 320686
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Postadres:

Stichting Kreatieve Vorming Hulst
Sportlaan 24, 4561 KZ Hulst
T. 0114 - 320686
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie

Privacy statement

facebook

 © RW Sites voor
Stichting Kreatieve Vorming